top of page
Пошук
  • Фото автораГірницька ЗОШ №19

Про дистанційне навчання учням

Про дистанційне навчання



Сучасний час вимагає сучасних дій. Ваше навчання є доволі важливим аспектом вашого життя. Від того як ви поставитесь до цього буде залежати насамперед ваше майбутнє. Саме ви його зараз будуєте цеглина за цеглиною.

Від вас залежить те, як ви засвоїте інформацію і як буде проведено організаційну складову уроку. Пам’ятайте, що під час уроку в режимі онлайн ви такий самий учень, як і під час уроку в закладі освіти.


Після уроків вам треба відпочивати, аби не перевантажувати себе. Так як основна частина проходить біля комп’ютера, планшету або телефону відпочинок не може бути пов’язаний з цим же гаджетом. Намагайтесь змінити діяльність:

Або на відео:

  • Послухати заспокійливу музику (якщо вам подобається важка музика вона може вас відволікти, переключити вашу увагу – АЛЕ не заспокоїти, пам’ятайте про це!) Ось декілька посилань:

  • Також можна малювати через любий малюнок ви виміщаєте власні емоції – будьякий малюнок навіть якщо ви не вмієте і ніколи цього не робили спробуйте!

  • Робіть фізичні вправи, різноманітна гімнастика якщо вона вам не протипоказана лікарями.

Вправи на позбавлення від втоми голови, шиї та плечей.

1. У сидячому положенні нахиляти голову вперед, назад, вправо, вліво, по 2 рази на кожну сторону. Повторити 5 разів.


Вправи на позбавлення від втоми рук.

1. У положенні сидячи або стоячи розташувати руки перед обличчям. Зібрати пальці в кулаки, швидко загинаючи їх один за іншим (починати з мізинців). По черзі сильно стискати кулаки (5р).

2. Поклацувати пальцями обох рук, переміщаючи великий палець по черзі на всі інші пальці.


Вправи для тулуба і ніг.

1. Стати прямо, злегка розставити ноги. Підняти руки вгору, піднятися на носки і потягнутися. Опуститися, руки простягнути вздовж тулуба, розслабитися. Виконати 5 разів.

2. Ходьба на місці 20 - 30 секунд. Темп середній.


Вправи на позбавлення від втоми плечей і спини.

1. Сплетіть пальці рук над головою і зсуньте лопатки одну до одноъ до тих пір, поки не відчуєте напругу у верхній частині спини. Залишайтеся в такому положенні 10 секунд, потім розслабтеся. Повторіть вправу 5 разів.


  • Спілкуйтесь з друзями: завжди можна зателефонувати.

  • Спілкуйтесь з родиною – розповідайте про власні враження , емоції, почуття, розповідайте, як пройшов день. Знайте, що і батьки, і вчителі вірять, що у вас все вийде у навчанні і ви зможете досягти всього що тільки забажаєте.


10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Методичні рекомендації щодо проведення бесід з учнями у воєнний час

Додаток 1 до листа Міністерства освіти і науки України від 17.03.2022 № 1/3485-22 Методичні рекомендації щодо проведення бесід з учнями закладів загальної середньої освіти з питань уникнення враження

bottom of page